DONGGUAN WIN-WIN ELECTRONICS CO.,LTD

Nyheder

TE Connectivity lancerernyenemme at købe muligheder for højspændingsterminaler og stik
Slip tid: 2021-12-01 11:17:29  Hits: 9

     Tak til TE Connectivity (TE), en global leder inden for konnektorer og sensorer, lanceretnyenemme-TO-Køb muligheder for høje-voltage terminaler og stik, konstruktører ikke længere grund til at bekymre sig om manglende dele, svært ved samling, eller svært ved bestilling af mængder. Dennye hybride og elektriske køretøjer opløsning kit indeholder alle de pålidelige komponenter, TE altid har fastsat ledninger samling, mennu er det tilgængeligt i en let-to-order pakke.

TE Connectivity launches new easy-to-buy options for high-voltage terminals and connectors 800x500.jpg


     sættet er velegnet til AMP+HVA280, AMP+HVA630, AMP+HVP800, AMP+HVP1100 og AMP+IPT løsninger, og er også ideel til høj-voltage, hybrid og elektriske køretøjer applikationer

     Mike Brenner, TE produkt manager, sagde:."I for at hjælpe vores kunder og forenkle bestilling og montering, vinu give kits til disse høje-voltage terminaler og stik. Kombinerede og elektriske køretøj opløsning kits giver konstruktører med et emballeret pakke. TE har alle pålidelige dele, så de ikke behøver at bekymre sig om at mistenogen dele ellernå ordremængden."

     AMP+HVA280 to-position eller tre-position lav-og medium-Nuværende han- og hunstik er finger-proof og sikker at røre, og er designet til at være fleksibel. Det kan give forskellige muligheder for hybrid/electric køretøj udstyr applikationer. Dette produkt serie kan bruges med multi-core eller uafhængige skærmede ledninger og indbefatter industrien' unikke opdelt udformning og derved forbedre effektiviteten af ​​emballageaffald og fremstilling. Desuden kan sikres sikkerheden i systemet gennem en to-stage lås. Konnektoren system giver en række låsning muligheder, med et integreret internt Hvil højspænding interlock, som kan opnå størrelse optimering og fleksibel ledningsføring.

     AMP+HVA630 to-position, tre-position, fire-position og fem-position lav-og medium-Nuværende han- og hunstik er sikker at røre, designet til at mødes AK4.3.3, LV215-1 specifikationer og udstyret med CPA (stik positionering sikkerhed) . AMP+konnektorer og stik kan give op til 40A strøm-carrying kapacitet under betingelser med 140 grader Celsius og 4-6mm2 tråddiameter rækkevidde multi-core, og kan anvendes i mange EV udstyr applikationer. De skærmede og forseglede to-position konnektorer er konstrueret til atnå avanceret ydeevne med høj-voltage bil opladere. De fem-position stikket giver tre-phase ladestrømme op til 32A for at opnå den maksimale ladestrøm kapacitet, og på grund af sin betjeningsarm, dennødvendige indføringskraft er mindre end 70N. De integrerede interne Hvil garanterer, at de eksterne dimensioner er optimerede.

     Anti-touch en, to eller tre højenuværende mandlige og kvindelige konnektorer tilvejebragt i AMP+HVP800 kit er designet til at overholde AK4.3.3 og LV215-1 specifikationer. AMP+høj-Nuværende konnektorer og led kan give op til 200A strøm-carrying kapacitet ved 85 grader Celsius (afhængigt af tværsnittet wire), og have et tilstrækkeligt temperaturområde og en bred vifte af tråddiameter, der kan anvendes i forskellige EV applikationer. Den integrerede interne Hvil med flere muligheder ledningsføring muliggør optimering af pakke størrelse og sikrer fleksibilitet. Armen bistå enheden forenkler samling og reducerer indføringskraft.

     AMP+HVP1100 en-bit høj-Nuværende mandlige og kvindelige stik kan forhindre kontakt finger og er fleksible i design. Det kan give forskellige muligheder for hybrid/electric køretøj udstyr applikationer. TEAMP+HVP1100 kan give op til 280A strøm-carrying kapacitet under betingelserne 85 grader Celsius og 70mm2 individuelt skærmede ledninger, og kan anvendes i mange høje-voltage applikationer. Systemet tilvejebringer en integreret intern Hvil at optimere de udvendige dimensioner

     Endelig TE'. S AMP+IPT afskærmet ring terminal tillader intern strøm terminal justeres mere bekvemt og fleksibelt til forskellige anvendelser. IPT giver en-pole, to-pole eller tre-pole ydre kappe. Med tilbehør, kan det give 360 ​​-degree EMC-afskærmning for systemet. I henhold til kundernes behov, kan ringen terminalerne skrues på kabler i forskellige længder.

   WIN-WIN elektronik kan tilbyde kunderne mange slags stik over hele verden. Vi accepterer Connector customizations. Hilser du kontakte os for yderligere oplysninger. Ligegyldigt hvilken størrelse eller form af stik, kan vi hjælpe dig med cutomize det. Besøg vores hjemmeside og lad os budskaber, vi vil svare dig så hurtigt vi læser det.




Tidligere: No

Næste: TE Connectivity Nye produkter Dyn...