DONGGUAN WIN-WIN ELECTRONICS CO.,LTD

Nyheder

TE Connectivity lancerernyenemme at købe muligheder for højspændingsterminaler og stik
Slip tid: 2021-12-01 11:17:29  Hits: 13

     -Takket være TECONNECTIVITET (TE), en global leder inden for stik og sensorer, lanceredenye Easy-TO-kkøb muligheder for høje-voltag terminaler og stik, designingeniører behøver ikke længere at bekymre sig om manglende dele, vanskeligheder i samling eller vanskeligheder med at bestille mængder. Detnye Hybrid- og Electric Vehicle Solution Kit indeholder alle de pålidelige komponenter, som TE har altid leveret til ledningsnetforsamling, mennu er den tilgængelig i ennem-toorder pakke.

TE Connectivity launches new easy-to-buy options for high-voltage terminals and connectors 800x500.jpg


     ++kittet er egnet til AMP+HVA280, AMP+HVA630, AMP+HVP800, AMP-HVP1100 og AMPIPT-løsninger, og er også ideel til høj

voltag, hybrid- og elektriske køretøjsapplikationer.

     "Mike Brenner, TE produktleder, sagde:-in bestilling for at hjælpe vores kunder og forenkle bestilling og montage, vinu Giv kits til disse høje"spoltag terminaler og stik. Hybrid- og elektriske køretøjsopløsningssæt giver designingeniører med en pakket pakke. TE har alle pålidelige dele, så de behøver ikke at bekymre sig om at mistenogen dele ellernå ordremængden.

     +amp-hva280 to-Position eller tre-Position Low-og medium-Current mandlige og kvindelige stik er finger/proof og sikkert at røre, og er designet til at være fleksible. Det kan give forskellige muligheder for hybrid-electric køretøjsudstyr applikationer. Denne produktserie kan bruges med multi&core eller uafhængige afskærmede ledninger, og omfatter industrien#-39; s unikke split design, hvorved effektiviteten af ​​emballagen og fremstillingen forbedres. Desuden kan systemets sikkerhed sikres gennem en tostage lås. Connector-systemet giver en række låsemuligheder, med en integreret internt hvilt højspændingsinterlock, som kan opnå størrelsesoptimering og fleksible ledninger.

     amp+hva630 to-Position, tre-Position, fire-Position og fem-Position lav-og medium-current mandlige og kvindelige stik er sikre at røre, designet til at opfylde AK4.3.3, LV215-1 specifikationer og udstyret med CPA (Connector Positioning Assurance) . AMP+-stik og stik kan give op til 40Anuværende-carrying kapacitet under betingelser på 140 grader Celsius og 4-6mm2 multi-core wire diameter rækkevidde, og kan bruges i mange EV udstyr applikationer. De afskærmede og forseglede to-Position-stik er designet til at opnå den avancerede ydeevne af høje-voltage bil opladere. Den fem-positionsstik gør det muligt for tre-phase opladningstrømme op til 32a for at opnå den maksimale opladningskapacitet, og på grund af sin håndtagskontrol er dennødvendige indsættelseskraft mindre end 70N. Den integrerede interne HVIL sikrer, at de eksterne dimensioner er optimeret.

     Anti-touch en, to eller tre høje strøm han- og kvindelige stik, der leveres i AMP+HVP800 kit er designet til at overholde AK4.3.3 og LV215-1 specifikationer. Amp+High-current-stik og ledd kan give op til 200anuværende-carrying kapacitet ved 85 grader Celsius (afhængigt af ledningssektionen) og have et tilstrækkeligt temperaturområde og en bred vifte af tråddiametre, som kan bruges i forskellige EV-applikationer. Den integrerede interne HVIL med flere ledningsindstillinger muliggør optimering af pakkestørrelse og sikrer fleksibilitet. Håndtag Assist Enheden forenkler samlingen og reducerer indsættelseskraften.

     AMP+HVP1100 One-BIT High-Current Male og Female Connectors kan forhindre fingerkontakt og er fleksible i design. Det kan give forskellige muligheder for hybrid/electric køretøjsudstyr applikationer. TeamP+HVP1100 kan levere op til 280anuværende-carrying kapacitet under betingelserne for 85 grader Celsius og 70 mm2 individuelt afskærmede ledninger og kan bruges i mange høje-voltag applikationer. Systemet giver en integreret internt HVIL til at optimere de eksterne dimensioner.

     Endelig, TE' s Amp+ipt Shielded Ring Terminal tillader den interne effekt Terminal, der skal justeres mere bekvemt og fleksibelt til forskellige anvendelser. IPT giver en-pole, to-pole eller tre-pole ydre kappe. Med tilbehør kan det give 360 ​​-degree EMC afskærmning til systemet. Ifølge kundernes behov kan ringterminalerne skrues på kabler af forskellige længder.



Tidligere: Hvorfor skal stikstifter være fo...

Næste: TE Connectivity Nye produkter Dyn...